Please use this identifier to cite or link to this item: https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/102
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปณิธาน ศรสัมฤทธิ์-
dc.date.accessioned2021-03-19T06:59:23Z-
dc.date.available2021-03-19T06:59:23Z-
dc.date.issued2017-11-22-
dc.identifierTP BM.019 2560-
dc.identifier.citation2560-
dc.identifier.urihttps://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/102-
dc.publisherมหาวิทยาลัยมหิดล-
dc.subjectการจัดการธุรกิจ-
dc.subjectองค์กรยั่งยืน-
dc.subjectร้านเบเกอรี่-
dc.titleการศึกษาความยั่งยืนในการทำธุรกิจ กรณีศึกษาร้านเบเกอรี่แห่งหนึ่ง-
dc.typeThematic Paper-
Appears in Collections:Thematic Paper

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.