Please use this identifier to cite or link to this item:
https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/102
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปณิธาน ศรสัมฤทธิ์ | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-19T06:59:23Z | - |
dc.date.available | 2021-03-19T06:59:23Z | - |
dc.date.issued | 2017-11-22 | - |
dc.identifier | TP BM.019 2560 | - |
dc.identifier.citation | 2560 | - |
dc.identifier.uri | https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/102 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยมหิดล | - |
dc.subject | การจัดการธุรกิจ | - |
dc.subject | องค์กรยั่งยืน | - |
dc.subject | ร้านเบเกอรี่ | - |
dc.title | การศึกษาความยั่งยืนในการทำธุรกิจ กรณีศึกษาร้านเบเกอรี่แห่งหนึ่ง | - |
dc.type | Thematic Paper | - |
Appears in Collections: | Thematic Paper |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.