Please use this identifier to cite or link to this item: https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/1904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
eperson.contributor.advisorพรเกษม กันตามระ-
dc.contributor.authorกฤตินี กันทรดุษฎี-
dc.date.accessioned2021-03-23T09:21:02Z-
dc.date.available2021-03-23T09:21:02Z-
dc.date.issued2016-12-15-
dc.identifierTP FB.017 2559-
dc.identifier.citation2559-
dc.identifier.urihttps://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/1904-
dc.publisherมหาวิทยาลัยมหิดล-
dc.subjectแผนธุรกิจ-
dc.subjectการจัดการธุรกิจอาหาร-
dc.subjectแป้งฟักทอง-
dc.titleแผนธุรกิจผลิตภัณฑ์แป้งฟักทอง =Business plan on pumpkin flour.-
dc.typeThematic Paper-
Appears in Collections:Thematic Paper

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TP FB.017 2559 (1) (2).pdf31.74 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.