Please use this identifier to cite or link to this item:
https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/1904
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
eperson.contributor.advisor | พรเกษม กันตามระ | - |
dc.contributor.author | กฤตินี กันทรดุษฎี | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-23T09:21:02Z | - |
dc.date.available | 2021-03-23T09:21:02Z | - |
dc.date.issued | 2016-12-15 | - |
dc.identifier | TP FB.017 2559 | - |
dc.identifier.citation | 2559 | - |
dc.identifier.uri | https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/1904 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยมหิดล | - |
dc.subject | แผนธุรกิจ | - |
dc.subject | การจัดการธุรกิจอาหาร | - |
dc.subject | แป้งฟักทอง | - |
dc.title | แผนธุรกิจผลิตภัณฑ์แป้งฟักทอง =Business plan on pumpkin flour. | - |
dc.type | Thematic Paper | - |
Appears in Collections: | Thematic Paper |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TP FB.017 2559 (1) (2).pdf | 31.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.