Please use this identifier to cite or link to this item:
https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/225
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ฌาติวรรณ ทองผาสุข | |
dc.date.accessioned | 2021-03-19T07:00:07Z | - |
dc.date.available | 2021-03-19T07:00:07Z | - |
dc.date.issued | 2019-07-08 | |
dc.identifier | TP FB.011 2561 | |
dc.identifier.citation | 2561 | |
dc.identifier.uri | https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/225 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยมหิดล | |
dc.subject | แผนธุรกิจ | |
dc.subject | การจัดการธุรกิจอาหาร | |
dc.subject | อาหาร | |
dc.subject | ขาหมูพะโล้ไขมันต่ำ | |
dc.title | แผนธุรกิจขาหมูพะโล้ไขมันต่ำ = | |
dc.type | Thematic Paper | |
Appears in Collections: | Thematic Paper |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.