Please use this identifier to cite or link to this item: https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/274
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุวภัทร วิจิตรพงษา-
dc.date.accessioned2021-03-19T07:00:32Z-
dc.date.available2021-03-19T07:00:32Z-
dc.date.issued2019-10-24-
dc.identifierTP MS.088 2561-
dc.identifier.citation2561-
dc.identifier.urihttps://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/274-
dc.publisherมหาวิทยาลัยมหิดล-
dc.subjectการจัดการและกลยุทธ์-
dc.subjectGeneration Y-
dc.subjectการตัดสินใจ-
dc.subjectอาหารเพื่อสุขภาพ-
dc.subjectGeneration X-
dc.subjectกลยุทธ์ร้านอาหาร-
dc.titleการพัฒนากลยุทธ์ของร้านอาหารเพื่อสุขภาพโดยเปรียบเทียบระหว่าง Generation X และ Generation Y ในเขตกรุงเทพมหานครและปริมณฑล-
dc.typeThematic Paper-
Appears in Collections:Thematic Paper

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.