Please use this identifier to cite or link to this item: https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/274
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุวภัทร วิจิตรพงษา
dc.date.accessioned2021-03-19T07:00:32Z-
dc.date.available2021-03-19T07:00:32Z-
dc.date.issued2019-10-24
dc.identifierTP MS.088 2561
dc.identifier.citation2561
dc.identifier.urihttps://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/274-
dc.publisherมหาวิทยาลัยมหิดล
dc.subjectการจัดการและกลยุทธ์
dc.subjectGeneration Y
dc.subjectการตัดสินใจ
dc.subjectอาหารเพื่อสุขภาพ
dc.subjectGeneration X
dc.subjectกลยุทธ์ร้านอาหาร
dc.titleการพัฒนากลยุทธ์ของร้านอาหารเพื่อสุขภาพโดยเปรียบเทียบระหว่าง Generation X และ Generation Y ในเขตกรุงเทพมหานครและปริมณฑล =
dc.typeThematic Paper
Appears in Collections:Thematic Paper

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.