Please use this identifier to cite or link to this item:
https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/3263
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
eperson.contributor.advisor | กิตติชัย ราชมหา | - |
dc.contributor.author | สิทธิกร รัตนถาวร | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-23T10:29:10Z | - |
dc.date.available | 2021-03-23T10:29:10Z | - |
dc.date.issued | 2019-03-26 | - |
dc.identifier | TP FB.001 2652 | - |
dc.identifier.citation | 2562 | - |
dc.identifier.uri | https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/3263 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยมหิดล | - |
dc.subject | แผนธุรกิจ | - |
dc.subject | การจัดการธุรกิจอาหาร | - |
dc.subject | ทอดมันปลา | - |
dc.title | แผนธุรกิจผลิตภัณฑ์ทอดมันปลาสอดไส้น้ำจิ้ม ไม่อมน้ำมัน ภายใต้แบรนด์ ฟิช ทู ฟรายส์ บริษัท มิตเตอร์มัจฉา จำกัด = The business plan of fish-to-fry cake filled with sauce reduced oil uptake by mister mach-cha company limited. | - |
dc.type | Thematic Paper | - |
Appears in Collections: | Thematic Paper |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.