Please use this identifier to cite or link to this item: https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/3263
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
eperson.contributor.advisorกิตติชัย ราชมหา-
dc.contributor.authorสิทธิกร รัตนถาวร-
dc.date.accessioned2021-03-23T10:29:10Z-
dc.date.available2021-03-23T10:29:10Z-
dc.date.issued2019-03-26-
dc.identifierTP FB.001 2652-
dc.identifier.citation2562-
dc.identifier.urihttps://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/3263-
dc.publisherมหาวิทยาลัยมหิดล-
dc.subjectแผนธุรกิจ-
dc.subjectการจัดการธุรกิจอาหาร-
dc.subjectทอดมันปลา-
dc.titleแผนธุรกิจผลิตภัณฑ์ทอดมันปลาสอดไส้น้ำจิ้ม ไม่อมน้ำมัน ภายใต้แบรนด์ ฟิช ทู ฟรายส์ บริษัท มิตเตอร์มัจฉา จำกัด = The business plan of fish-to-fry cake filled with sauce reduced oil uptake by mister mach-cha company limited.-
dc.typeThematic Paper-
Appears in Collections:Thematic Paper

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.