Please use this identifier to cite or link to this item: https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/3785
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
eperson.contributor.advisorกิตติชัย ราชมหา-
dc.contributor.authorชยกร ทินกร ณ อยุธยา-
dc.date.accessioned2021-03-23T11:05:12Z-
dc.date.available2021-03-23T11:05:12Z-
dc.date.issued2021-03-17-
dc.identifierTP FB.012 2563-
dc.identifier.citation2563-
dc.identifier.urihttps://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/3785-
dc.publisherมหาวิทยาลัยมหิดล-
dc.subjectการจัดการธุรกิจอาหาร-
dc.subjectอาหารทางการแพทย์-
dc.subjectอาหารเพื่ออนาคต-
dc.subjectภาคการศึกษา-
dc.titleการศึกษาวิจัยเพื่อการจัดทำแผนที่นำทางการพัฒนาเทคโนโลยีสำหรับอาหารทางการแพทย์-
dc.typeThematic Paper-
Appears in Collections:Thematic Paper

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TP FB.012 2563.pdf94.99 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.