Please use this identifier to cite or link to this item:
https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/395
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศุภสิทธิ ลาภผาติกุล | |
dc.date.accessioned | 2021-03-19T07:01:53Z | - |
dc.date.available | 2021-03-19T07:01:53Z | - |
dc.date.issued | 2015-10-01 | |
dc.identifier | TP FB.011 2558 | |
dc.identifier.citation | 2558 | |
dc.identifier.uri | https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/395 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยมหิดล | |
dc.subject | ร้านอาหารญี่ปุ่น | |
dc.subject | การจัดการธุรกิจอาหาร | |
dc.subject | ข้าวกล้อง | |
dc.subject | Sugoi bento | |
dc.title | แผนธุรกิจร้านขายอาหารญี่ปุ่นรูปแบบข้าวกล่องบุฟเฟ่ต์ครั้งเดียว (Sugoi bento) = Business plan: self service style Japanese buffet box (Sugoi bento). | |
dc.type | Thematic Paper | |
Appears in Collections: | Thematic Paper |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.