Please use this identifier to cite or link to this item: https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/5339
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
eperson.contributor.advisorธนพล วีราสา-
dc.contributor.authorเมลดา ตรีทานนท์-
dc.date.accessioned2024-03-23T05:35:14Z-
dc.date.available2024-03-23T05:35:14Z-
dc.date.issued2566-
dc.identifier.otherTP EM.028 2566-
dc.identifier.urihttps://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/5339-
dc.description63 แผ่นen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยมหิดลen_US
dc.subjectภาวะผู้ประกอบการและนวัตกรรมen_US
dc.subjectแผนธุรกิจen_US
dc.subjectผักสลัดen_US
dc.titleการศึกษาความเป็นไปได้ในการพัฒนาผลิตภัณฑ์ผักสลัด จากการปลูกแนวตั้งในระบบปิดเข้าสู่ตลาดen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Thematic Paper

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TP EM.028 2566.pdf4.29 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.