Please use this identifier to cite or link to this item:
https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/274
Title: | การพัฒนากลยุทธ์ของร้านอาหารเพื่อสุขภาพโดยเปรียบเทียบระหว่าง Generation X และ Generation Y ในเขตกรุงเทพมหานครและปริมณฑล = |
Authors: | สุวภัทร วิจิตรพงษา |
Keywords: | การจัดการและกลยุทธ์ Generation Y การตัดสินใจ อาหารเพื่อสุขภาพ Generation X กลยุทธ์ร้านอาหาร |
Issue Date: | 24-Oct-2019 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยมหิดล |
Citation: | 2561 |
URI: | https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/274 |
Other Identifiers: | TP MS.088 2561 |
Appears in Collections: | Thematic Paper |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.