Please use this identifier to cite or link to this item:
https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/274| Title: | การพัฒนากลยุทธ์ของร้านอาหารเพื่อสุขภาพโดยเปรียบเทียบระหว่าง Generation X และ Generation Y ในเขตกรุงเทพมหานครและปริมณฑล |
| Authors: | สุวภัทร วิจิตรพงษา |
| Keywords: | การจัดการและกลยุทธ์ Generation Y การตัดสินใจ อาหารเพื่อสุขภาพ Generation X กลยุทธ์ร้านอาหาร |
| Issue Date: | 24-Oct-2019 |
| Publisher: | มหาวิทยาลัยมหิดล |
| Citation: | 2561 |
| URI: | https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/274 |
| Other Identifiers: | TP MS.088 2561 |
| Appears in Collections: | Thematic Paper |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.