Please use this identifier to cite or link to this item: https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/274
Title: การพัฒนากลยุทธ์ของร้านอาหารเพื่อสุขภาพโดยเปรียบเทียบระหว่าง Generation X และ Generation Y ในเขตกรุงเทพมหานครและปริมณฑล =
Authors: สุวภัทร วิจิตรพงษา
Keywords: การจัดการและกลยุทธ์
Generation Y
การตัดสินใจ
อาหารเพื่อสุขภาพ
Generation X
กลยุทธ์ร้านอาหาร
Issue Date: 24-Oct-2019
Publisher: มหาวิทยาลัยมหิดล
Citation: 2561
URI: https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/274
Other Identifiers: TP MS.088 2561
Appears in Collections:Thematic Paper

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.