Please use this identifier to cite or link to this item:
https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/3263
Title: | แผนธุรกิจผลิตภัณฑ์ทอดมันปลาสอดไส้น้ำจิ้ม ไม่อมน้ำมัน ภายใต้แบรนด์ ฟิช ทู ฟรายส์ บริษัท มิตเตอร์มัจฉา จำกัด = The business plan of fish-to-fry cake filled with sauce reduced oil uptake by mister mach-cha company limited. |
Authors: | สิทธิกร รัตนถาวร |
Keywords: | แผนธุรกิจ การจัดการธุรกิจอาหาร ทอดมันปลา |
Issue Date: | 26-Mar-2019 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยมหิดล |
Citation: | 2562 |
URI: | https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/3263 |
Other Identifiers: | TP FB.001 2652 |
Appears in Collections: | Thematic Paper |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.