Please use this identifier to cite or link to this item:
https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/4982
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
eperson.contributor.advisor | พลิศา รุ่งเรือง | - |
dc.contributor.author | ภูษิตา, ดำรงตรีผล | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-17T08:09:56Z | - |
dc.date.available | 2023-06-17T08:09:56Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-15 | - |
dc.identifier.other | TP BM.007 2566 | - |
dc.identifier.uri | https://archive.cm.mahidol.ac.th/handle/123456789/4982 | - |
dc.description | 72 แผ่น | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยมหิดล | en_US |
dc.subject | การจัดการธุรกิจ | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์อาหารจากพืช | en_US |
dc.subject | Plant-Based Food | en_US |
dc.subject | การรับรู้ประสาทสัมผัส | en_US |
dc.subject | Sensory Marketing | en_US |
dc.subject | Plant-Based Food | en_US |
dc.title | ปัจจัยที่ส่งผลต่อการกลับมาซื้อซ้ำของผู้บริโภคในผลิตภัณฑ์อาหารจากพืช | en_US |
dc.title.alternative | THE FACTORS AFFECTING CONSUMERS REPURCHASES OF PLANT-BASED FOOD PRODUCTS. | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | Thematic Paper |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TP BM.007 2566.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.