Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CMMU Digital Archive
Search
Search:
All of DSpace
College of Management Mahidol University E-Thesis and Thematic Paper
Thematic Paper
Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.078 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016-11-09
แนวทางในการจัดการธุรกิจร้านอาหารชาบูเพื่อความอยู่รอดในอนาคต = A sustainable guideline of business management for "Shabu restaurants"
ชุติมา ชูสิทธิ์
2015-12-16
กลยุทธ์การเติบโตสำหรับธุรกิจเชนร้านอาหารและเบเกอรี่ กรณีศึกษา บริษัท เอส แอนด์ พี ซินดิเคท จำกัด (มหาชน) = Growth strategy for food chain restaurant and bakery business a case study of S&P syndicate public company limited.
กาญจน์ เกิดในมงคล
2017-01-09
ปัจจัยที่ส่งผลต่อความผูกพันของพนักงานกรณีศึกษา บริษัท กลุ่มธุรกิจร้านอาหารแห่งหนึ่ง = FACTORS INFLUENCEING EMPLOYEE ENGAGEMENT. CASE STUDY : EMPLOYEE OF A RESTAURANT GROUP.
อุกฤษณ์ ติยะเจริญศรี
2017-02-23
การศึกษาปัจจัยที่มีผลต่อการตัดสินใจเลือกใช้บริการร้านอาหารผ่านเครือข่ายอินเตอร์เน็ต = Factors effected on behavior food service of consumer over the internet.
จินดารัตน์ ตั้งทีฆกูล
2018-12-20
การศึกษาบริการจัดส่งอาหารทางออนไลน์ Line man และ Foodpanda เพื่อนำมาปรับใช้ในกิจการร้านอาหารประเภทสาขาเดียวกัน =THE STUDY OF LINE MAN AND FOODPANDA FOOD DELIVERY SERVICE FOR IMPLEMENTING IN STAND ALONE RESTAURANT.
ธนิตา ธรรมภิรักษ์
2016-05-30
แนวทางการพัฒนาธุรกิจร้านอาหารฮาลาลในเขตกรุงเทพมหานครและปริมณฑล = The hidden potential of halal restaurant business development in Bangkok and its metropolitan.
สมจิตรา แจ่มใส
Discover
Author
1
กาญจน์ เกิดในมงคล
1
จินดารัตน์ ตั้งทีฆกูล
1
ชุติมา ชูสิทธิ์
1
ธนิตา ธรรมภิรักษ์
1
สมจิตรา แจ่มใส
1
อุกฤษณ์ ติยะเจริญศรี
Subject
2
การจัดการธุรกิจ
2
การตลาด
1
Food delivery
1
Line man
1
Marketing
1
S&P
1
กรุงเทพมหานครและปริมณฑล
1
การจัดการและกลยุทธ์
1
การจัดส่งอาหาร
1
การพัฒนาธุรกิจ
.
next >
Date issued
2
2016
2
2017
1
2015
1
2018
Has File(s)
6
true