Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CMMU Digital Archive
Search
Search:
All of DSpace
College of Management Mahidol University E-Thesis and Thematic Paper
Thematic Paper
Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018-06-20
การศึกษาความเป็นไปได้ในการเข้าสู่ตลาดของธุรกิจ Ricenola ขนมโนล่าข้าวไทย
อภิวันทน์ ปิยสิรานนท์
2020-12-25
แผนธุรกิจขนมพริกงากรอบผสมเมล็ดเจีย =BUSINESS PLAN ON PRODUCT OF CRISPY CHILI SNACK WITH CHIA SEED.
อติวิชญ์ พงษ์กุหลาบ
2018-06-20
การศึกษาโอกาสและความเป็นไปได้ของธุรกิจ Ricenola ขนมกราโนล่าข้าวไทย
หนึ่งฤทัย วัชรขจร
2017-05-17
การศึกษาความเป็นไปได้ทางการเข้าสู่ตลาดและการเงินของธุรกิจขนมทานเล่นทำมาจากไข่ขาวเพื่อบำรุงสมองสำหรับผู้ที่อยู่ในวัยเรียน "Kumo-I" =A feasibility study of market entry strategies and financial plan of brain booster egg white snack for education age "Kumo-I" brand.
คชาทอง นพคุณสมบูรณ์
2017-05-18
การศึกษาโอกาสและความเป็นไปได้ของธุรกิจและการทำการตลาดของธุรกิจขนมทานเล่นทำมาจากไข่ขาวเพื่อบำรุงสมองสำหรับผู้ที่อยู่ในวัยเรียน "Kumo-i" = The study of business opportunities and marketing of snack made from egg whites to nourish the brain for student brand "Kumo-i"
กัญญาณัฐ อังกุรทิพากร
2020-02-20
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำพริกแคบหมูเพื่อสุขภาพ "Sanfan" =PRODUCT DEVELOPMENT FOR PORK GRIND CHILI PASTE: HEALTH & SOCIAL BENEFIT.
รลินดา คูเวน
Discover
Author
1
กัญญาณัฐ อังกุรทิพากร
1
คชาทอง นพคุณสมบูรณ์
1
รลินดา คูเวน
1
หนึ่งฤทัย วัชรขจร
1
อติวิชญ์ พงษ์กุหลาบ
1
อภิวันทน์ ปิยสิรานนท์
Subject
2
การเข้าสู่ตลาด
2
ไข่ขาว
1
Kumo-i
1
Ricenola
1
ความเป็นไปได้
1
ธุรกิจ Ricenola
1
น้ำพริก
1
ผลิตภัณฑ์เพื่อสุขภาพ
1
พริกงากรอบ
1
ภาวะผู้ประกอบการและนวัตก
.
next >
Date issued
2
2017
2
2018
2
2020
Has File(s)
4
true
2
false
.
next >